Θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα αισθητικής φύσης που απασχολεί τις γυναίκες. Σχεδόν όλες οι γυναίκες εμφανίζουν σε κάποιο βαθμό κάποια μορφή κυτταρίτιδας, ανεξαρτήτως του βάρους τους.

Στη DermaScience Clinic διαθέτουμε ποικιλία ενέσιμων θεραπειών και μηχανημάτων, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, για βέλτιστα αποτελέσματα, σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα.

Μεσοθεραπεία σώματος

Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας. Με λεπτή βελόνα, εγχύονται λιποδιαλυτικοί παράγοντες (εκχύλισμα αγκινάρας, καφεΐνη, καρνιτίνη) με διάφορες τεχνικές και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το αποτέλεσμα είναι μια ορατή βελτίωση στην όψη του “φλοιού πορτοκαλιού”, που θέλει, όμως, συντήρηση με σωστή διατροφή, κίνηση και επανάληψη της θεραπείας ανά έτος.

Ραδιοσυχνότητες     

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται επί σειρά ετών στην ιατρική και την αισθητική. Εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω «πόλων» για τη θέρμανση των βαθύτερων στιβάδων του δέρματος και του λιπώδους ιστού. Υπάρχουν ραδιοσυχνότητες μονοπολικές, διπολικές, τριπολικές, κλπ, ανάλογα με το βάθος που θέλουμε να πετύχουμε και την περιοχή του σώματος που απευθυνόμαστε.

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) προσφέρουν πολλαπλά οφέλη

 • Μείωση του τοπικού πάχους, μέσω λιποσυρρίκνωσης
 • Εξομάλυνση της όψης φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα)
 • Ενεργοποίηση των ινοβλαστών, με αποτέλεσμα τη γένεση νέου κολλαγόνου και ελαστίνης
 • Σύσφιξη της επιδερμίδας

 Το μηχάνημά μας CoaxMed της Biotec Italia είναι ένα πολυμηχάνημα πολλαπλών θεραπειών που δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης εκμπομπής ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων, για απαιτητικές περιπτώσεις που χρειάζεται η συνδυαστική δράση και των 2 μεθόδων επί των λιποκυττάρων.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας βελτιστοποιείται με λεμφική παροχέτευση LPG, διότι το LPG κινητοποιεί την κυκλοφορία, συμβάλλοντας στην πιο γρήγορη απομάκρυνση των λιπιδίων και των τοξινών από τον οργανισμό.

Εξαιρετικά σημαντική για τη σωστή δράση της θεραπείας είναι, επίσης, η κατανάλωση άφθονου νερού.

LPG® Endermologie   

Για βελτιστοποίηση της δράσης όλων των θεραπειών κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους προτείνεται συνδυασμός με τη θεραπεία LPG.

Το μηχάνημα LPG® συνδυάζει την ελεγχόμενη εισρόφηση του δέρματος και δύο ειδικά διαμορφωμένους κυλίνδρους για να επιτύχει την συμμετρική και ρυθμική αναδίπλωση της επιδερμίδας (μηχανικό μασάζ του δέρματος).

Καθώς «πλάθει» τον ιστό:

 • Επιδρά πάνω στα λιποκύτταρα, τα οποία κινητοποιούνται, αποβάλλουν το συσσωρευμένο λίπος και συρρικνώνονται
 • Εξομαλύνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα)
 • Αυξάνει τη ροή του αίματος
 • Αυξάνει τη λεμφική κυκλοφορία, μειώνοντας την κατακράτηση και την αίσθηση πρηξίματος
 • Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
 • Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, οι οποίοι ξεκινάνε να παράγουν εντατικά κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά η υφή, η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος.

Η θεραπεία LPG Endermologie είναι

 • 100% φυσική
 • τελείως ανώδυνη και πολύ χαλαρωτική!

Προτείνονται 8-10 συνεδρίες LPG, οι οποίες πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα.

Η μέθοδος LPG® Endermologie μπορεί να εφαρμοσθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες κατά του τοπικού πάχους, όπως κρυολιπόλυση και cavitation με υπερήχους, ενισχύοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητά τους, καθώς επιταχύνει την αποσυμφόρηση των ιστών και την αποβολή των λιποκυττάρων.