Λεπτοχρωστική στα Μάτια

Περιγράφουμε το μάτι πολύ κοντά στις βλεφαρίδες του άνω και κάτω βλεφάρου. Οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο πυκνές και το βλέμμα πιο έντονο και εντυπωσιακό!

Πριν ξεκινήσουμε την εφαρμογή της λεπτοχρωστικής ζωγραφίζουμε με μολύβι την περιοχή, ώστε η πελάτισσα να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Το σχήμα και το χρώμα επιλέγονται πάντα σε συνεργασία μαζί της.

Λεπτοχρωστική στα Φρύδια

Φρύδια: Τα φρύδια συχνά αραιώνουν, ατροφούν ή πέφτουν τελείως. Το σχήμα σας μπορεί να είναι άνισο, διαταράσσοντας την αρμονία των χαρακτηριστικών ή καθοδικό, δίνοντας στο πρόσωπο «θλιμμένη» όψη.

Η μέθοδος της λεπτοχρωστικής μας δίνει τη δυνατότητα διόρθωσης τόσο του σχήματος όσο και της πυκνότητας. Με την τεχνική τρίχα-τρίχα γεμίζουμε τα φρύδια.

Λεπτοχρωστική στα Χείλη

Η λεπτοχρωστική στα χείλη μας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσουμε το άνισο σχήμα χειλιών, να δημιουργήσουμε ένα τέλειο περίγραμμα και να γεμίσουμε τα χείλη με χρώμα, ώστε να φαίνονται πιο ζωντανά και νεανικά.

Medical Permanent Make-up

Δημιουργία θηλής μετά από αποκατάσταση μαστού, κάλυψη λεύκης, κάλυψη ουλών, διόρθωση λαγοχειλίας.

Permanent Make-up – Διορθωτικό

Διόρθωση παλιότερων τατουάζ και ημιμόνιμων μακιγιάζ που έχουν εκφυλιστεί με το πέρασμα του χρόνου ή χρήζουν αλλαγής στο χρώμα και στο σχήμα.