Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Η τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ τονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, διορθώνει ατέλειες και ασυμμετρίες, δίνει χρώμα και φρεσκάδα στο πρόσωπο και παρέχει ξενοιασιά από το καθημερινό μακιγιάζ!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ

• Διαρκεί περίπου 2 χρόνια

• Πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες, με απόσταση περίπου 1 μήνα

• Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο από το τελικό. Μετά από 7-10 μέρες το 40% περίπου του χρώματος υποχωρεί και μένει πιο φυσικό και απαλό.

Παρότι το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο τις πρώτες ημέρες, μπορείτε να κυκλοφορήσετε κανονικά αμέσως μετά την εφαρμογή, καθώς επιλέγουμε φυσικά χρώματα και σχήματα, τα οποία είναι σε αρμονία με τα χαρακτηριστικά σας!

Στόχος μας είναι να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά σας, με τρόπο διακριτικό και φυσικό.

Πριν ξεκινήσουμε την εφαρμογή της λεπτοχρωστικής, ζωγραφίζουμε με μολύβι την περιοχή, ώστε η πελάτισσα να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Το σχήμα και το χρώμα επιλέγονται πάντα σε συνεργασία μαζί της.

Λεπτοχρωστική στα Φρύδια

Τα φρύδια είναι το «κάδρο» του προσώπου. Το σχήμα και το χρώμα τους μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο και την έκφρασή του. Το σχήμα των φρυδιών μπορεί να είναι άνισο, διαταράσσοντας την αρμονία των χαρακτηριστικών ή καθοδικό, δίνοντας στο πρόσωπο «θλιμμένη» όψη. Συχνά, τα φρύδια αραιώνουν, ατροφούν ή πέφτουν τελείως.

Η μέθοδος της λεπτοχρωστικής μας δίνει τη δυνατότητα διόρθωσης τόσο του σχήματος όσο και της πυκνότητας. Στο χώρο μας διαθέτουμε διαφορετικά μηχανήματα και τρόπους εφαρμογής, ώστε να επιλέγουμε κάθε φορά αυτό που ταιριάζει και ικανοποιεί την κάθε γυναίκα!

Επιλέγουμε μαζί την τεχνική τρίχα τρίχα ή τη μέθοδο της σκίασης, για να γεμίσουμε και να σχηματίσουμε τα φρύδια σας.

Λεπτοχρωστική στα Μάτια

Περιγράφουμε το μάτι πολύ κοντά στις βλεφαρίδες του άνω ή και κάτω βλεφάρου. Οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο πυκνές και το βλέμμα πιο έντονο και εντυπωσιακό! Ξεχάστε το «μουτζούρωμα» των ματιών!

Λεπτοχρωστική στα Χείλη

Η λεπτοχρωστική στα χείλη μας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσουμε το άνισο σχήμα χειλιών, να δημιουργήσουμε ένα τέλειο περίγραμμα και να γεμίσουμε τα χείλη με χρώμα, ώστε να φαίνονται πιο ζωντανά και νεανικά.

Ζωγραφίζουμε ένα διακριτικό περίγραμμα, το οποίο μεγαλώνει τα χείλη και στη συνέχεια γεμίζουμε τα χείλη με χρώμα της επιλογής σας (από διακριτικό nude, μέχρι πιο ζωντανά ροζ ή κόκκινα χρώματα!)

Medical Permanent Make-up

Δημιουργία θηλής μετά από αποκατάσταση μαστού, κάλυψη λεύκης, κάλυψη ουλών, διόρθωση λαγοχειλίας.

Permanent Make-up – Διορθωτικό

Διόρθωση παλιότερων τατουάζ και ημιμόνιμων μακιγιάζ που έχουν εκφυλιστεί με το πέρασμα του χρόνου ή χρήζουν αλλαγής στο χρώμα και στο σχήμα.