Το laser Αλεξανδρίτη είναι το πιο εντυπωσιακό laser στην αποτρίχωση. «Καίει» επιλεκτικά τη μαύρη τρίχα, αφήνοντας ανεπηρέαστη την γύρω περιοχή. Έχει μόνιμα, γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιείται σύστημα ψύξης για προστασία του δέρματος και μείωση της αίσθησης του πόνου. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιείται σύστημα ψύξης για προστασία του δέρματος και μείωση της αίσθησης του πόνου

Ο Αλεξανδρίτης περνά πάνω από το δέρμα και, χωρίς να το ενοχλεί, στοχεύει κατευθείαν στη μελανίνη του θυλάκου της τρίχας. Επειδή ο στόχος του laser είναι η μελανίνη, το δέρμα δεν πρέπει να είναι μαυρισμένο (δηλαδή να έχει μελανίνη στην επιφάνεια). Για τον ίδιο λόγο, δεν πιάνει καλά τις ξανθές και τις άσπρες τρίχες.

Πριν την αποτρίχωση:

Για να κάνουμε αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη πρέπει να μην έχει προηγηθεί κερί ή μηχανήματα που τραβούν την τρίχα απ’ την ρίζα. Την ημέρα της θεραπείας η τρίχα πρέπει να είναι κομμένη κοντά ή ξυρισμένη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας:

Χρησιμοποιούμε ειδικά προστατευτικά γυαλιά για τα μάτια, καθώς και μηχάνημα που πετάει κρύο αέρα στην περιοχή, τη μουδιάζει και μειώνει την αίσθηση του πόνου!

Μετά την εφαρμογή:

Μετά την εφαρμογή χρησιμοποιούμε ειδική καταπραϋντική αλοιφή, καθώς και αντηλιακό. Τις επόμενες μέρες μετά την αποτρίχωση με laser, το δέρμα πρέπει να προστατεύεται από την έκθεση στον ήλιο.