ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ!

Συνδυασμός 4 διαφορετικών μηχανημάτων για ένα καλύτερο σώμα! Με την Ιταλική φινέτσα ήρθε το Coax, μια πολυλειτουργική πλατφόρμα που μπαίνει στον πόλεμο κατά της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Επίσης, έχει ειδικές κεφαλές για περιποίηση και σύσφιξη προσώπου.

  1. Η κρυολιπόλυση αποτελεί μια γρήγορη θεραπεία (≅ 40min) ανά περιοχή, αναίμακτη και ανώδυνη. Επιτυγχάνοντας πολύ χαμηλή θερμοκρασία (-10 °C ≅ ) στις λιπώδεις ζώνες που εφαρμόζεται προκαλεί κυτταρική απόπτωση και συνεπώς βιολογικό «θάνατο» των λιποκυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει ένα μόνιμο και σταθερό αποτέλεσμα. Γίνεται με εισχώρηση της περιοχής που έχει τοπικό λίπος σε μια ειδική «καμπάνα». Το δέρμα προστατεύεται με γάζα για να μην «καεί» από το ψύχος. Τα μικρά αγγεία που τρέφουν τα λιποκύτταρα θρομβώνονται από το κρύο, κι έτσι τα λιποκύτταρα πεθαίνουν και αποπίπτουν μέσα στους επόμενους 2 μήνες από την εφαρμογή. Στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο. Οι περιβάλλοντες ιστοί μένουν ανεπηρέαστοι, γιατί δεν είναι το ίδιο ευαίσθητοι στις χαμηλές θερμοκρασίες όσο το λίπος. Σε κάθε εφαρμογή μπορεί να έχουμε ένα 20% μείωση του αριθμού των λεμφοκυττάρων.
  2. Cavitation (υπέρηχοι): το Cavitation είναι μια νέα τεχνολογία που δημιουργεί, με υπερήχους, φυσσαλίδες αέρα που πιέζουν την κυτταρική μεμβράνη του λιποκυττάρου και το διασπούν άμεσα (σπηλαιοποίηση). Το λιποκύτταρο καταστρέφεται με μηχανικό τρόπο και το παγιδευμένο λίπος υγροποιείται και αποβάλλεται μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας. Επειδή όμως διαχέονται στον οργανισμό λιπαρά στοιχεία, η μέθοδος cavitation πρέπει να γίνεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή και όχι σε πολύ μεγάλη έκταση σώματος κάθε φορά. Επίσης, πρέπει να συνδυάζεται με λεμφικό μασάζ και η ασθενής να πίνει πολλά υγρά για την καλύτερη αποβολή των τοξινών. Ακόμα μπορεί να συνδυαστεί με ραδιοσυχνότητες (RF) και με γυμναστική. Το νέο μας πολυμηχάνημα Coax είναι η καλύτερη επιλογή για αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, συνδυάζοντας όλες τις παραπάνω τεχνολογίες.
  3. Ραδιοσυχνότητες (RF): Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται από πολύ παλιά στην ιατρική. Οι αισθητικές εφαρμογές τους έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω «πόλων» για τη θέρμανση των βαθύτερων στιβάδων του δέρματος και του λιπώδους ιστού. Υπάρχουν μονοπολικές, διπολικές, τριπολικές, κλπ ανάλογα με το βάθος που θέλουμε να πετύχουμε και την περιοχή του σώματος που απευθυνόμαστε. Οι θεραπείες προσώπου έχουν στόχο την ενεργοποίηση των ινοβλαστών στο χόριο με σκοπό τη γένεση κολλαγόνου και την ευθυγράμμιση των ελαστικών ινών (νεαροποίηση – σύσφιξη – βελτίωση περιγράμματος προσώπου). Οι θεραπείες σώματος, επίσης, επεμβαίνουν δυναμικά και αναίμακτα, δημιουργώντας νέο κολλαγόνο, σύσφιξη, βελτίωση της πτωτικής τάσης του δέρματος και μείωση πόντων ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» υποχωρεί και η κυτταρίτιδα βελτιώνεται ουσιαστικά. Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια και η βελτίωση συνεχίζεται και μετά το πέρας της εφαρμογής. Οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να συνδυαστούν με cavitation και λεμφικό μασάζ για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
  4. Το λεμφικό μασάζ: με ελεγχόμενη «μηχανική» δράση, ασκείται συνεχής αναρρόφηση – συμπίεση, ανάμεσα σε δύο κυλίνδρους, που σταδιακά βελτιώνουν την λεμφική και αγγειακή κυκλοφορία και αδειάζουν τα λιποκύτταρα μειώνοντας τον όγκο τους. Η θεραπεία έχει αποδεδειγμένη, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελεσματικότητα στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, ενώ, επίσης, «σμιλεύει» το σώμα και αποφεύγει την χαλάρωση. Συνιστάται και σε έγκυες που έχουν μόλις γεννήσει, καθώς και σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση που έχουν κατακρατήσεις λόγω ορμονικών διαταραχών. Συνδυάζεται άριστα και με άλλες μεθόδους, όπως ραδιοσυχνότητες, cavitation για θεαματικά αποτελέσματα. Το ιατρείο μας, διαθέτει δύο μηχανήματα εφαρμογής λεμφικού μασάζ
  • Το μηχάνημα LPG (endermologie), στο οποίο ο ασθενής πρέπει να φοράει ειδικό ολόσωμο καλσόν για να κυλούν καλύτερα οι κύλινδροι.
  • καθώς και το μηχάνημα Coax, που συνδυάζει μασάζ με ραδιοσυχνότητες για πιο μόνιμο αποτέλεσμα.

Σε όλες τις περιπτώσεις συνιστούμε παράλληλα τη σωστή διατροφή και την κατανάλωση ποσοτήτων υγρών.