Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται από πολύ παλιά, για να “περάσουμε” στον οργανισμό δια μέσω του δέρματος το εκάστοτε υλικό (βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ κ.α.) ώστε να έχουμε καλύτερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα στον υποκείμενο ιστό, αλλά και στο δέρμα. Επίσης, με τους πολλαπλούς νηγμούς-μικροτραυματισμούς, το δέρμα ενεργοποιεί από μόνο του διαδικασίες ανάπλασης με πολλαπλάσιο όφελος.

Στις μέρες μας, η ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου γίνεται με μεγάλη ποικιλία προϊόντων που επιλέγονται με βάση τις ανάγκες του κάθε ατόμου και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, λάμψη, μείωση των λεπτών ρυτίδων και λεύκανση του προσώπου. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα για μεσοθεραπεία, όπως για τους μαύρους κύκλους στα μάτια, για βιοδιέγερση με νουκλεοτίδια, για ακμή, για μέλασμα, κα.

Πρόκειται για μία απλή και ασφαλή μέθοδο, με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα. Καλό είναι να χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα 20 λεπτά πριν τη θεραπεία. Στη συνέχεια, η διάρκεια της μεσοθεραπείας είναι περίπου 20 λεπτά για full face θεραπεία και χρειάζονται 2-3 επαναλήψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα για μέγιστοποίηση του αποτελέσματος.