Avada’s Four Areas of Expertise

Τα μαλλιά, για γυναίκες και άνδρες, αποτελούν δείγμα υγείας, ομορφιάς και δύναμης. Κάποτε η τριχόπτωση ήταν μόνο εποχιακή. Τα τελευταία χρόνια όμως, βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να τον απασχολεί η αραίωση του τριχωτού της κεφαλής, η οποία είναι επίμονη και δυσίατη. Οι αιτίες είναι πολλές! Σίγουρα ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το stress, η ελλιπής και κακή διατροφή επηρεάζουν αρνητικά. Όμως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και η κληρονομική προδιάθεση (το γονίδια που κουβαλάει ο κάθε οργανισμός) και η ορμονική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οι γυναίκες για παράδειγμα στην περίοδο της εγκυμοσύνης, έχουν πολύ καλή ποιότητα μαλλιών και τα μαλλιά δεν πέφτουν, ενώ λίγο μετά τον τοκετό αρχίζει μια επίμονη «τελογενής τριχόρροια», τα μαλλιά δηλαδή πέφτουν απότομα, λόγω της ορμονικής αλλαγής που συντελείται.

Για όλες αυτές τις καταστάσεις, χρειάζεται έλεγχος με εξετάσεις αίματος, εξέταση του δέρματος του τριχωτού και κάποιες φορές εκτελείται και το τριχοριζόγραμμα. Το τριχοριζόγραμμα είναι μια δύσκολη εξέταση, κατά την οποία αφαιρούνται περίπου πενήντα υγιείς τρίχες, βίαια, από την ίδια περιοχή του κεφαλιού, με ειδική λαβίδα που τις βγάζει με τη ρίζα τους και δεν τις σπάει. Αυτό πρέπει να γίνει από δύο σημεία του κεφαλιού και στη συνέχεια οι τρίχες με τους θύλακες τους τοποθετούνται σε διάφανη πλάκα και εξετάζονται στο μικροσκόπιο. Έτσι μετράμε, πόσες τρίχες από αυτό το δείγμα που πήραμε είναι σε «αναγενή» καλή φάση, πόσες σε «τελογενή» και πόσες είναι «δυστροφικές». Οι πληροφορίες αυτές μας είναι χρήσιμες για τη διάγνωση σε κάποιες δύσκολες μορφές αλωπεκίας, αλλά και για την παρακολούθηση της θεραπείας.

Η θεραπεία για την τριχόπτωση περιλαμβάνει τοπικές λοσιόν που πρέπει να εφαρμόζονται στο τριχωτό της κεφαλής καθημερινά και ειδικά προϊόντα περιποίησης για την καλύτερη συντήρηση του στελέχους της τρίχας και εξισορρόπηση της λιπαρότητας του δέρματος του τριχωτού. Επίσης, χορηγούμε συμπληρώματα διατροφής, αφού πρώτα γίνει εργαστηριακός έλεγχος για να διαπιστώσουμε τις ελλείψεις του κάθε οργανισμού και κάνουμε εξισορρόπησης των πιθανών ορμονικών δυσλειτουργιών. Σε δύσκολες μορφές «αλωπεκίας», εφαρμόζουμε μεσοθεραπεία σο δέρμα του τριχωτού με πολύ λεπτή βελονίτσα που «σπρώχνει» βιταμίνες και κορτιζόνη στην περιοχή των τριχικών θυλάκων.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών.

Fully Responsive

Avada's responsive framework ensures your content looks great on all screen sizes.

Perfect For All Screen Sizes

No matter the size of your screen or device, your site will look fantastic.

Premium Sliders

Avada includes four premium sliders that help your content stand out to your viewers!

Make Your Content Stand Out

We include the Layer Slider, Revolution Slider, Fusion Slider and Elastic Slider.

Amazing Elements

Avada offers incredible elements that allow you to create a beautiful site for your online presence.

Build Something Beautiful

Dozens of well designed shortcodes loaded with options gives you freedom.

Unlimited Colors

Avada offers color options for every element you see, take control of your colors.

Change Any Element

We included a backend color picker for unlimited color options. Anything can be changed, including gradients!

Avada’s Other Services

Lid est laborum dolo rumes fugats untras. Etharums ser quidem rerum facilis dolores tium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi archgit, magnam aliquam quaerat voluptatem. Asunt in anim uis aute irure dolor ins. Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes ser.

Why Choose Us

   • Fully responsive so your content will always look good on any screen size
   • Awesome sliders give you the opportunity to showcase important content
   • Unlimited color options with a backed color picker, including the gradients
   • Multiple layout options for home pages, portfolio section & blog section
   • We offer free support because we care about your site as much as you do.

What Client’s Say

Amazing theme and top class support, as I’m a beginner, Luke helped me above and beyond and was more than patient, his responses were quick and he has a genuine care for you to enjoy and move forward with your theme! Highly recommended!
Lucasgriffin, Avada
I bought this theme and i would like to recommend it to every one interested in building a website without knowledge of php or html. It is very convenient and the customer service is very reactive. I will say it in French “Bravo” for this work!
Aajami, Avada
Let me say something. You have an amazing theme and amazing/awesome support. They helped me on weekend. This is what I call an “extra mile” in customer relationship. So I gave 5 stars for the theme and if I could, I’d give 10 stars for support.
Gojcus, Avada