Ελένη Σαμπλίδου
Ελένη ΣαμπλίδουΔερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Ελένη Σαμπλίδου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην ιατρική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε το πτυχίο της με «Λίαν καλώς». Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της δερματολογίας – αφροδισιολογίας στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός όπου και παρέμεινε για δύο επιπλέον χρόνια ως «επιστημονικός συνεργάτης» στο αλλεργιολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Συμμετείχε σε πολλές επιστημονικές εργασίες και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ψωρίαση και την ακμή. Επίσης, παρέμεινε επί δύο επιπλέον χρόνια στο νοσοκομείο Α. Συγγρός, ως επιστημονικός συνεργάτης και δούλεψε στο αλλεργιολογικό τμήμα και στο τμήμα τριχοριζογράμματος. Στη συνέχεια, δούλεψε ως δερματολόγος – αφροδισιολόγος στο ΙΚΑ του Ν. Κόσμου και κατόπιν της Καλλιθέας επί 13 συνεχή χρόνια. Από το 2000 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα, στην οδό Ηρακλέους 111.

Ασχολήθηκε με την αισθητική δερματολογία και τα lasers. Έχει παρακολουθήσει πολλά επιστημονικά συνέδρια και κατέχει πιστοποιήσεις για την εφαρμογή botox, υαλουρονικού και άλλων εμφυτευμάτων.

Το να κρατάμε το σώμα μας σε καλή υγεία και φυσική κατάσταση, είναι καθήκον…

Κλείστε ραντεβού τώρα

Το ανθρώπινο σώμα είναι το καλύτερο έργο τέχνης.

Το επιστημονικό προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματα μας σας δίνουν τις λύσεις.
Κλείστε ραντεβού τώρα